Menu

Rapportagesoftware van Speedbooks®

Snel rapportages en dashboards maken door koppeling met Speedbooks

Wil je ook snel, inzichtelijke jaar- en kwartaalrekeningen uit je boekhoudsoftware halen? Eenvoudig en snel toegang tot je financiële resultaten? Minox Online klanten kunnen hun administraties eenvoudig koppelen aan rapportagesoftware van Speedbooks®. Via ons Accounting Connected platform maken we het boekhoudproces voor accountant en ondernemer eenvoudiger door  processen te automatiseren. Daarnaast bouwen we aan slimme koppelingen en samenwerkingen met andere business software. Hierdoor werk je via Minox Online optimaal samen met partners en klanten. De oplossing van Speedbooks® is hier een mooi voorbeeld van,

logo speedbooks rapportagesoftware

Wat biedt de oplossing van Speedbooks?

Betere beslissingen en waardevolle inzichten

De rapportagesoftware van Speedbooks® geeft ondernemers gevoel bij hun cijfers, zodat ze de juiste beslissingen kunnen nemen. Terwijl de rapportagesoftware de boekhoudprofessional helpt om vakkennis te vertalen naar waardevolle inzichten voor je klanten.

speedbooks management dashboards

Visuele dashboard aangepast op jouw wensen

Moeilijke spreadsheets en onoverzichtelijke rapportages behoren tot het verleden  met de rapportagesoftware van Speedbooks®. Dankzij het visuele dashboard krijg je snel en eenvoudig inzicht in jouw financiën. Via desktop of mobiele app.

Rapportages maken in een handomdraai

Stel in een handomdraai een jaarrekening op. Dankzij de RGS koppeling is het opstellen van een concept jaarrapport een kwestie van een paar minuten. Ben je op zoek naar inzage in je financiële situatie?  Met enkele muisklikken genereer je een liquiditeitsprognose.

rapportage templates speedbooks

De voordelen van de koppeling met Speedbooks®

  Administraties zijn zeer snel gekoppeld

  Door RGS ondersteuning is het rubriceren van grootboeken eenvoudig

  Een ruim aanbod van templates voor de meest uiteenlopende rapportages

  Dashboards en rapporten zijn makkelijk naar eigen wens aan te passen

  Jaarstukken deponeren is eenvoudig via de beveiligde SBR-omgeving

placeholder-minox-speedbooks

Meer info?

Benieuwd naar de voordelen van de koppeling van Minox Online en Speedbooks®?  Via onderstaand formulier kan je al je vragen stellen m.b.t. Speedbooks®. Wij helpen je graag verder.