Minox

Menu

Administratieve software

Je administratie bijhouden kan een ingewikkelde en tijdrovende klus zijn. Goede administratieve software kan je daarom een hoop werk en frustraties uit handen nemen. Boekhouden kan er zelfs leuk door worden!

Minox maakt administratieve software waar je blij van wordt. Dit doen we al sinds 1983. Samen met de klant zorgen we ervoor dat we tot een doordachte oplossing komen voor administratieve software die aansluit bij jouw bedrijfsprocessen en wensen.

Screenshot-Minox-Applicatie (1)

Vraag simpel en snel een GRATIS demo aan!

Maak gebruik van de gratis keuze hulp om een demo samen te stellen.

WELK PAKKET PAST BIJ MIJ

Meer weten? Bel 085-0643060

Eenvoudig in gebruik

Onze administratieve software is eenvoudig in gebruik. Door slimme eigenschappen en een duidelijke opzet wordt jouw administratie inzichtelijk, overzichtelijk en up to date. In de onderstaande afbeelding staat een screenshot van Minox weergegeven.

Kom je toch ergens niet uit? Dan bieden wij uitgebreide supportmogelijkheden. Minox biedt ondersteuning op afstand of brengt je in contact met een Minox accountant bij jou in de buurt.

Administratieve software: veiligheid

Met de administratieve software van Minox weet je zeker dat jouw gegevens veilig worden bewaard. Wij maken regelmatig back-ups en zorgen altijd voor de laatste updates. Zo ben je ervan verzekerd dat jij je boekhouding nooit meer kwijtraakt en er altijd en overal ter wereld bij kan.

Koppelen van administratieve software

Als je start met een nieuw softwareprogramma, is het wel zo prettig als je deze kunt koppelen met andere applicaties die je voor je huidige administratie al in gebruik hebt.

Met ons platform Connected Partners is dit mogelijk. We bieden diverse koppelingen met onder andere bank-, kassa-, salaris- en rapportageoplossingen. Met de bankkoppeling Bizcuit is het zelfs mogelijk direct te betalen vanaf de factuur, zonder tussenkomst van internetbankieren. Online boekhouden was nog nooit zo eenvoudig!

Minox Online eerst gratis uitproberen?

Dat kan! Met onze deskundige helpdesk probeer je de administratieve software van Minox voor 30 dagen geheel gratis en vrijblijvend. Probeer Minox Online 30 dagen op proef.