Minox

Menu

Nextens

Terug
beeldmerk nextens fiscaal

Wat biedt Nextens?

 

Nextens, marktleider in fiscale aangiftesoftware, is dé plek om je fiscale administratie op te slaan en te verwerken. Via de uitgebreide Nextens kennisbank, kan je als professional alle benodigde informatie vinden om je fiscale en financiële processen te stroomlijnen. Denk hierbij aan het regelen van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, maar ook erfbelasting. Nextens biedt een totaaloplossing voor het regelen van je fiscale administratie.

 

 

‘Wat we willen is dat klanten voor alle onderdelen van hun dagelijkse werk – in dit geval boekhouden en de aangifte – een pakket kunnen kiezen waarmee zij het prettigst werken. Dankzij deze koppeling heb je het beste van twee werelden en hoef je geen dubbel werk te doen bij het invoeren van gegevens.’ Erik de Bakker- Product manager bij Nextens

 

 

Hoe werkt de koppeling tussen Nextens en Minox?

Door de nieuwe directe API koppeling met Minox, kan een gebruiker met een druk op de knop een Minox administratie volledig automatisch inlezen. Omdat Minox RGS (Referentie Grootboekschema) volledig ondersteunt, is het mappen van grootboekrekeningen niet nodig, wordt de administratie direct goed ingeladen en staat de aangifte direct klaar om in te dienen. Je kan dus op een simpele manier je administratie geautomatiseerd laten inlezen bij Nextens! Dit zorgt ervoor dat je sneller en efficiënter te werk kan gaan.

Meer lezen over de koppeling tussen Nextens en Minox? Lees hier het nieuwsartikel. Meer informatie over Nextens zelf? Bekijk hier de koppeling!