Minox

Menu

Minox koppelt met Nextens

28-7-2021

Koppeling met Nextens fiscale aangiftesoftware

Ons doel bij Minox is om onze klanten meer waarde te laten halen uit hun boekhouding, terwijl het boekhouden zelf steeds minder tijd kost. Via ons Accounting Connected platform, dat een deel van je werkzaamheden automatiseert, maar ook door middel integraties die samenwerking met andere softwareoplossingen mogelijk maakt. Hierdoor werk je via ons platform optimaal samen met partners en klanten.

Daarom zijn wij erg blij met de nieuwe koppeling met de fiscale aangiftesoftware van Nextens!

Nextens, marktleider in fiscale aangiftesoftware, heeft nu een directe API koppeling opgezet met Minox, zodat je administratie volledig geautomatiseerd van Minox naar Nextens loopt. Denk hierbij aan het regelen van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, maar ook erfbelasting. Nextens is dé plek om je fiscale administratie op te slaan en te verwerken. Via de uitgebreide Nextens kennisbank, kan je als professional alle benodigde informatie vinden om je fiscale en financiële processen te stroomlijnen. Door de nieuwe directe koppeling met Minox, kan een gebruiker met een druk op de knop een Minox administratie volledig automatisch inlezen. Omdat Minox RGS (Referentie Grootboekschema) volledig ondersteunt, is het mappen van grootboekrekeningen niet nodig, wordt de administratie direct goed ingeladen en staat de aangifte direct klaar om in te dienen.

‘Wat we willen is dat klanten voor alle onderdelen van hun dagelijkse werk – in dit geval boekhouden en de aangifte – een pakket kunnen kiezen waarmee zij het prettigst werken. Dankzij deze koppeling heb je het beste van twee werelden en hoef je geen dubbel werk te doen bij het invoeren van gegevens.’ Erik de Bakker- Product manager bij Nextens

Wij geloven in de kracht van samenwerking, om zo tot de beste oplossingen te komen. Door Minox te koppelen aan zoveel mogelijk externe softwarepakketten, zoals Nextens, kan jij als klant zelf bepalen hoe je wilt werken. Daardoor ben je vele malen efficiënter en blijf je zelf in controle over jouw succes.

RGS Brugstaat en de nieuwe API koppeling

Voorheen kon je de koppeling met Nextens al maken via Minox, maar moest dit handmatig via het downloaden van een zogeheten RGS Brugstaat. Deze importeerde je vervolgens in Nextens. Nu is dit verleden tijd door de nieuwe automatische API koppeling! Deze directe koppeling werkt zonder dat export en import van gegevens nodig is. Uiteraard worden de gegevens nog steeds op basis van de RGS standaard uitgewisseld. Zo kan je simpeler en efficiënter de aangiftes doen.

Benieuwd hoe Minox je boekhouding makkelijker kan maken?

Neem dan contact op! We laten je graag meer zien! Neem dan direct contact op via 085-0643060 of mail naar verkoop@minox.nl