Minox

Menu

Realtime automatisch bank verwerken

Vanaf vandaag biedt Minox realtime automatisch bank verwerken. Hiermee worden banktransacties elke 30 minuten bij de bank opgehaald en direct geboekt. Met realtime automatisch bank verwerken zijn administraties altijd actueel en werkt de boekhouder uitzonderingsgericht. Dit zorgt voor efficiëntie voor de boekhouder en gemak en toegevoegde waarde voor de ondernemer. De oplossing is per direct beschikbaar voor alle klanten van Minox Online.

 

Een actuele administratie

Een actuele administratie vormt de basis voor de visie van Minox: 100% realtime automatisch boekhouden. Het realtime en automatisch verwerken van banktransacties in de boekhouding is daar een belangrijk onderdeel van. Ondernemers nemen betere beslissingen door actueel financieel inzicht, voeren efficiënter debiteurenbeheer en kunnen inkoopfacturen betalen en verkoopfacturen financieren op basis van gegevens uit de boekhouding.

 

Efficiënt en uitzonderingsgericht werken

Met de nieuwe oplossing verloopt het grootste deel van de verwerking van de administratie automatisch. Banktransacties en verkoopfacturen worden realtime verwerkt in de administratie, Inkoopfacturen en bonnen worden na ontvangst direct herkend en als boekingsvoorstel klaargezet voor een snelle en efficiënte verwerking. Afletteren gaat volledig automatisch na elke bank-, inkoop- en verkoopboeking. Met deze oplossing komt er een einde aan de piekbelasting in btw-periodes.

In het accountancy dashboard worden de uitzonderingen getoond en direct opgelost. Eén persoon kan zo tot wel 150 administraties voeren.

“Een actuele boekhouding levert gemak en efficiëntie voor de accountant en veel toegevoegde waarde voor de ondernemer. Het vormt voor de ondernemer de basis voor efficiënt debiteurenbeheer, betalen vanuit de boekhouding en verkoopfacturen voorfinancieren op basis van de gegevens uit de boekhouding. Realtime automatisch bank verwerken zorgt ervoor dat accountants uitzonderingsgericht werken en zo veel tijd besparen. Met deze lancering zet Minox weer een grote stap richting 100% realtime automatisch boekhouden.”

Hessel Kuik, CEO van Minox.

Bas Bervoets ▪ Mede eigenaar Biersteker Advies

Webinar RTABV block (450 × 450 px) (4)

WEBINAR

Tijdens het webinar Realtime automatisch bank verwerken op 29 juni om 10:00 uur vertellen we je alles over deze nieuwe functionaliteit. Uiteraard laten we je ook zien hoe het werkt. Minox-klant Bas Bervoets en Customer Success Manager Wolf Deiters gaan in gesprek over de voordelen en eerste ervaringen. Na dit webinar weet je precies hoe het werkt, wat de voordelen zijn, en hoe je van start gaat.

Bekijk het webinar