Minox introduceert: Factuurconnectie

Minox introduceert: Factuurconnectie
11 - 4 - 2016

Minox Online biedt nu de unieke mogelijkheid Factuurconnectie, om facturen automatisch bij leveranciers op te halen en te verwerken in de boekhouding. Bijvoorbeeld facturen van KPN, Ziggo, Nuon, Staples en Bol.com.

Het verwerken van inkomende facturen kost tijd. Scan & Herken versnelt dit proces. Maar dan moet u wel eerst een factuur in PDF, of liever nog UBL formaat van uw leverancier ontvangen. Steeds vaker laten leveranciers het echter aan hun klanten over om zelf facturen op te halen uit hun portal.

U herkent het vast. E-mails van leveranciers met de melding: ‘Uw factuur staat bij ons klaar’. Deze facturen kunnen nu met Minox Online, zonder handmatige actie, automatisch in de boekhouding worden verwerkt. Dit maakt ook de kans op phishing minimaal. Factuurconnectie bespaart u in uw online boekhouding een hoop tijd en maakt het beheren van uw facturen eenvoudig en veilig.

Hoe werkt het?

In Minox Online worden de leveranciersgegevens beheerd. Elke nacht controleert Minox of er facturen klaar staan. Deze facturen worden, zonder handmatige actie, automatisch in de boekhouding verwerkt. Tevens wordt de PDF factuur gelinkt aan de boeking en aan de openstaande post, zodat u deze snel kunt raadplegen. Handig is de mogelijkheid om inkomende facturen tijdelijk te blokkeren voor betaling.

Deze nieuwe feature is niet alleen geschikt voor ondernemers, maar ook voor administratie- en accountantskantoren, die samen met hun klant de administratie voeren. Het is een logische stap richting volledige automatisering. Online boekhouden is nog nooit zo makkelijk geweest!

Meer weten over Minox Online?

Ook interessant