Minox

Menu

Integratie met HoorayHR

koppeling hoorayhr

31-3-2021

Focus op mensen en niet op processen

 

HoorayHR is HR software die zich focust op mensen en niet op processen. HoorayHR is ontwikkeld met de gedachte dat HR-processen nooit meer ten koste mogen gaan van talent en ondernemerschap. Geen gedoe met onoverzichtelijke spreadsheets voor het bijhouden van vakanties, slordige personeelsdossiers of vergeten contractverlengingen, maar alle HR-processen in een paar klikken geregeld met één handige tool.

Hooray HR biedt een volledige set features aan voor alle (administratieve) HR-processen. De declaratieapp van HoorayHR ondersteunt het proces van de personeelsdeclaraties. Personeelsleden kunnen bonnetjes en facturen van declaraties scannen met de HoorayHR app waarna deze digitaal op één plek terechtkomen. Na goedkeuring kan een declaratie van een personeelslid direct worden betaald.

HoorayHR heeft nu een integratie met Minox. Hiermee wordt het mogelijk om direct personeelsdeclaraties naar de boekhoudsoftware van Minox te versturen. Hierdoor hoeven declaraties niet langer handmatig ingevoerd te worden door de ondernemer of zijn/haar administratiekantoor/boekhouder. Daarnaast geeft het direct een compleet overzicht van declaraties in de crediteurenpost.

“Met de integratie van Minox breiden we de service voor onze klanten verder uit. Door het koppelen van boekhoudsoftware aan onze tool worden HR-processen nog gestroomlijnder. Dit sluit perfect aan op ons streven om HR-processen niet meer ten koste te laten gaan van talent en ondernemerschap.” Theo Schroen – Co-founder HoorayHR

Minox maakt boekhoudsoftware waar je blij van wordt. De software is eenvoudig van opzet en heeft slimme eigenschappen waarmee boekhouden sneller en efficiënter kan. Voor zowel de accountant, de boekhouder en de ondernemer biedt de software handige applicaties. Perfect voor analyseren, factureren, betalen en het voeren van de administratie.