Minox

Menu

Gebruik Scan Herken neemt een grote vlucht

27 - 6 - 2017

Gebruik scan herken verviervoudigd

 

Het gebruik van Scan & Herken is in de afgelopen 6 maanden verviervoudigd. In deze periode hebben we niet stil gezeten en is het proces steeds beter en sneller geworden.

Daarnaast hebben we een mooi aantal wensen van jullie kunnen vervullen. Zo is nu de periode in het voorstel aanpasbaar. Ook na het aanmaken van een nieuwe crediteur is het niet meer nodig om het Scan & Herken voorstel te vernieuwen, deze is gelijk zichtbaar in het voorstel.  Verder is het nu mogelijk om het interne factuurnummer als factuurnummer te gebruiken.

In de komende release gaan we verder met het vervullen van jullie wensen. Zo komen we met uitgebreidere opties voor het generen van omschrijvingen bij de boekingen en een betere controle op dubbele facturen. Ook wordt bij het gebruik van te lange en/of alphanumerieke externe factuurnummers de lengte automatisch aangepast naar de veld definitie van Minox (max 8 cijfers). Daarnaast komt er een melding bij het opmerkingenveld als er meerdere crediteuren met hetzelfde KvK nummer worden gevonden. In dat geval wordt de eerst gevonden crediteur geselecteerd. Tot slot zijn we bezig om meer inzicht te geven in de status van ingestuurde documenten.

Mede dankzij jullie input lukt het ons om onze producten continu te blijven optimaliseren.