Minox

Menu

Webshop- en kassakoppelingen eind september beschikbaar!

23 - 5 - 2017

E-Commerce koppelingen

Ondernemers maken steeds vaker gebruik van webshops om producten te verkopen. En met succes, de e-commerce omzet stijgt ieder jaar.

Ook wij zien onder onze klanten het aantal webshophouders stijgen. Vanuit jullie krijgen wij dan ook regelmatig de vraag of Minox direct kan koppelen met webshops. Wanneer je Minox Online koppelt aan je webshopsysteem, hoef je veel gegevens niet meer handmatig in te voeren. De koppeling zorgt er voor dat orders meteen in je administratie worden opgenomen. Dit scheelt niet alleen dubbel werk, maar je voorkomt hiermee ook fouten. Ook koppelingen met andere applicaties (zoals ERP, CRM, salaris- en rapportagesoftware)  zijn een veelgevraagde functionaliteit.

Minox stelt de gebruikerswens centraal. We zijn als team dag en nacht bezig om hier op in te spelen. Uit jullie wensen is Accounting Connected voortgekomen. Dit platform maakt het mogelijk om Minox met verschillende softwareoplossingen te koppelen.

Een eerste stap is gezet. Vanaf eind juli koppelt Minox Online met welgeteld zeven webshops: WooCommerce, Magento, PrestaShop, OpenCart, Mijnwebwinkel Professional, CCV Shop en Shopify. Daarnaast heeft Minox eind juli ook een koppeling met Lightspeed kassasystemen (POS).

Wij ontwikkelen Minox Online om het jou steeds gemakkelijker te maken. Met Accounting Connected hebben wij daarmee weer een stap gezet; een platform dat zich zal blijven ontwikkelen.

Voor meer informatie over nieuwe koppelingen kun je onze Connected Partners in de gaten houden.