Minox

Menu

Weten welk pakket het beste bij je past?

GRATIS KEUZEHULP

Boekhoudprogramma voor Hoofd Administratie MKB

Boekhoudprogramma voor financieel administratief medewerker

Efficiënt online boekhouden voor een vaste lage prijs

Verantwoordelijk voor de financiële administratie

Als hoofd administratie ben je verantwoordelijk voor het functioneren van de afdeling en het opleveren van administratieve informatie die van levensbelang is voor het bedrijf. Om jouw functie goed uit te kunnen voeren, heb je een boekhoudsoftware nodig die voldoet aan jouw hoge eisen. Minox biedt deze mogelijkheid.

 

Uitgebreid pakket, geschikt voor boekhouders, accountants en administratiekantoren.

Boekhoudsoftware die jou in staat stelt om jouw werk als hoofd administratie efficiënter te kunnen uitvoeren. Met Minox heb je een goed ontwikkeld boekhoudsoftware accountancy dashboard, waardoor je betrouwbare informatie kunt opleveren.

Bovendien biedt Minox een uitgebreid boekhoudsysteem waarmee je de administratie gemakkelijk en snel kunt bijhouden.

 

Ondernemers app Bizcuit(Standaard bij het abonnement)

Als hoofd administratie is tact en mensenkennis ook vereist. Met Minox ondernemers app kun je jouw medewerkers motiveren en zorg je ervoor dat alle gegevens op tijd en op de juiste manier geadministreerd worden.

 

Ook ben je dankzij Minox het aanspreekpunt voor de financiële leiding van de onderneming en onderhoud je relaties met externe partijen, zoals de belastingdienst, klanten en leveranciers. Kortom, Minox biedt de mogelijkheid om jouw functie als hoofd administratie op een efficiënte en professionele manier uit te voeren.

Actuele financiële inzicht

Dit geeft je de mogelijkheid om actuele financiële inzichten aan het management te presenteren, inclusief een duidelijk accountancy dashboard dat je helpt bij het geven van advies op basis van data.

 

30% efficiënter werken

Met Minox kun je tot wel 30% efficiënter werken, waardoor je minder vraagposten hebt en minder piekbelasting ervaart.

Weten welk pakket het beste bij je past?

Tijd besparen met online boekhouden voor hoofd administratie.

Wij geloven in boekhoudsoftware waar elke financieel administratief medewerker blij van wordt. Software die je helpt om tijd te besparen, waardoor je cijfers actueel zijn. Waardoor jij management van actuele cijfers kan voorzien. En advies kan geven.

De 7 voordelen van Minox voor de hoofd administratie

   Facturen online versturen

  Sneller betaald krijgen door slimme betaallink

  Bonnen en facturen realtime scannen en verwerken

  Direct betalen vanuit je boekhouding

  Altijd inzicht in de cijfers

 In de Cloud, altijd en overal beschikbaar

  Vaste lage prijs

Je administratie anno 2023

Boekhouden met een schoenendoos vol bonnen en een ingewikkeld Exceldocument is verleden tijd.

Als financieel administratief medewerker wil je jouw volledige administratie in één app kunnen beheren: van het scannen van bonnetjes tot aan het versturen van een herinnering met betaallink. Met Minox kun je al deze acties met één klik uitvoeren.

Facturen en offertes

Dat je klanten een factuur ontvangen is vanzelfsprekend. Facturen maak je in Minox daarom snel en eenvoudig in jouw huisstijl. Heb je eerst een offerte nodig, dan is deze zo gemaakt.

Klanten kunnen facturen direct betalen via Ideal of creditcard via de slimme betaallink. Onderzoek wijst uit dat facturen hiermee tot wel drie keer sneller betaald worden.

boekhoudprogramma zzp mollie

Digitaal werken met Bizcuit

Efficiënt administratie verwerken

Als hoofd administratie wil je jouw werk zo efficiënt mogelijk uitvoeren en niet te veel tijd kwijt zijn aan onnodige vraagposten.

Bonnetjes verwerken

Een voorbeeld hiervan is wanneer jouw collega’s kosten maken voor bijvoorbeeld getankte brandstof, spullen die zijn gehaald bij de groothandel, of een zakelijke lunch buiten de deur.

Alle BTW Terugvorderen

Door jouw collega’s te laten werken met de ondernemers app van Minox, kunnen zij direct elk bonnetje verwerken in de administratie. Dit zorgt ervoor dat je minder vraagposten hebt en alle btw terug kunt vorderen.

Ondernemers App

Dankzij de app kun je efficiënter werken en meer tijd besteden aan andere belangrijke taken.

Betalen vanuit je boekhouding

Om te zorgen dat je administratie nog sneller op orde is, is businessapp Bizcuit voorzien van échte bankenkoppelingen.

Krijg je een factuur binnen? Dan betaal je het openstaande bedrag direct vanuit de app – zonder tussenkomst van internetbankieren.

Dankzij de bankenkoppeling worden betalingen automatisch tegen de juiste facturen afgeboekt en heb jij altijd je administratie op orde.

Controleren

Goedkeuren

Betalen

Features voor de professional

Natuurlijk zijn er tientallen andere boekhoudoplossingen voor freelancers beschikbaar. Deze oplossingen hebben echter vaak één ding gemeen: ze missen uitgebreide functionaliteiten voor de professional.

Dankzij meer dan 35 jaar ervaring weten wij precies wat jij en je accountant nodig hebben. Daarom beschik je met Minox standaard over de volgende mogelijkheden:

BEKIJK ALLE FUNCTIONALITEITEN