Minox

Menu

Minox verbetert interne papierstromen door samenwerking met Klippa

5-2-2021

Digitaliseren en automatiseren met Klippa

 

Klippa is in 2015 opgericht om omslachtige papierstromen en administratieve processen te digitaliseren en automatiseren. Klippa biedt een oplossing voor digitale factuurverwerking en een declaratie app met scan & herken. Gebruikers kunnen met deze oplossing slimme autorisatieworkflows inrichten, waarmee processen in organisaties efficiënt kunnen worden gestroomlijnd.

Minox gebruikers ervaren nu ook de voordelen van Klippa dankzij een nieuwe samenwerking. Gebruikers van de Klippa app kunnen eenvoudig bonnen en facturen aanleveren. Dankzij de flexibel in te richten autorisatieworkflows kunnen managers met één muisklik facturen en declaraties goed- of afkeuren, waarna deze direct in Minox geboekt worden. Dankzij de koppeling met Klippa besparen Minox gebruikers veel tijd, worden werkprocessen verbeterd en kunnen ondernemers zich focussen op hun onderneming.

“Met de Klippa app maken we het voor Minox klanten mogelijk om eenvoudig autorisatieworkflows voor inkoopfacturen en declaraties in te richten. Daarmee geven we samen met Klippa invulling aan een veelgehoorde wens van onze klanten.” – Hessel Kuik, CEO Minox

Minox maakt boekhoudsoftware waar je blij van wordt. De software is eenvoudig van opzet en automatiseert veel handelingen waarmee boekhouden sneller en efficiënter wordt. Voor zowel de accountant, de boekhouder en de ondernemer biedt de software handige applicaties. Perfect voor analyseren, factureren, betalen en het voeren van de administratie.

Ben jij op zoek naar een boekhoudprogramma om je administratie mee bij te houden? Minox biedt een totaaloplossing voor de financiële administratie voor ondernemers. Neem contact op via het contactformulier of bel naar 085 – 064 30 60.