Minox

Menu

Minox koppelt nu ook met Speedbooks!

04-01-2022

Nieuwe koppeling tussen Minox en Speedbooks

 

Bij Minox zijn we continu bezig met hoe we onze klanten meer uit hun boekhoudpakket kunnen krijgen. Enerzijds proberen we via ons Accounting Connected platform het boekhoudproces voor accountant en ondernemer in Minox Online te vereenvoudigen en processen te automatiseren. Anderzijds bouwen we aan slimme koppelingen en samenwerkingen met andere business software. Hierdoor werk je via Minox Online optimaal samen met partners en klanten.

Wij zijn dan ook erg blij met de nieuwe koppeling met de rapportagesoftware van Speedbooks®!

Speedbooks’ rapportagesoftware is volledig ontwikkeld vanuit de belevingswereld van de gebruiker: overzichtelijk, helder en razendsnel te implementeren. Wat betekent dat in de praktijk? Met de nieuwe koppeling is het inlezen van de administratie en rubriceren volgens het referentie  grootboek schema kinderspel. Omdat de gegevens op  basis van de RGS standaard uitgewisseld worden is het opstellen van een (concept) jaarrapport hiermee zeer snel geregeld.

Vervolgens kun je de periodieke rapporten en dashboards eenvoudig opmaken naar je eigen smaak en wens aanpassen. Speedbooks® is zeer eenvoudig in gebruik en maakt het een krachtige rapportage platform voor zowel accountants en administratiekantoren, maar ook voor voor MKB-ondernemers.

De koppeling met Speedbooks is beschikbaar voor alle gebruikers van Minox Online.  Wil je meer weten over deze koppeling? We laten je graag zien hoe deze module werkt. Neem direct contact op via085-0643060 of mail naarverkoop@minox.nl.