Minox

Menu

Minox & Visionplanner. Connected!

11-06-2020

Je hebt real-time inzicht in de boekhouding van je klant. Je bent je bewust van je pro-actieve klantgerichte rol. Je werkt op een platform dat je optimaal ondersteunt en je administratieve werkzaamheden automatiseert. Als Minox gebruiker herken je jezelf ongetwijfeld hierin. Jouw profielschets bevat ook veel overeenkomsten met die van een gemiddelde Visionplanner gebruiker. Daarom hebben Visionplanner en Minox “de Rolls Royce onder de rapportage koppelingen ontwikkeld”. We organiseren op 18 juni een partnerevent en laten je graag meer zien!

Hèt rapportage platform voor accountancy

Visionplanner is een online platform voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten. Ondernemers gebruiken de cijfers in Visionplanner om hun bedrijf beter te kunnen sturen. Kantoren gebruiken Visionplanner om hun klanten op een efficiënte manier te voorzien van financiële informatie en rapportages. Zo helpen ze administratie- en accountantskantoren om hun klanten én hun eigen organisatie succesvol te maken.

Jaarrekeningen samenstellen en tussentijdse cijfers

Je jaarrekening maken met Visionplanner doe je efficiënt waar het kan, uitgebreid waar het moet. In minder tijd stel je een professionele jaarrekening samen in eigen huisstijl die voldoet aan wet- en regelgeving.

Je samensteldossier is helemaal geschikt voor risicogericht samenstellen volgens NV COS4410. Wat het samensteldossier in Visionplanner onderscheidend maakt is dat het je dwingt tot nadenken. Er worden geen onnodig zaken vastgelegd. Je doet wat er toe doet.

De online dashboards kun je zien als een verlengstuk van je boekhoudpakket. In Visionplanner combineer je de financiële cijfers met niet-financiële data. Samen met je klant bepaal je de KPI’s waar je gedurende het jaar op stuurt. Je extrapoleert de actuele cijfers in een handomdraai tot een liquiditeitsprognose.

Koppeling Minox → Visionplanner

Veel koppelingen tussen rapportagesoftware en administratie gaan niet verder dan het koppelen van grootboeksaldi. Dit is een grote beperking. Bij de koppeling met Visionplanner gaan we een stapje verder en biedt de integratie het volgende:

  • Grootboeksaldi per periode.
  • Doorzoom naar grootboekmutaties incl. inzicht in kostenplaatsen & kostensoorten.
  • Doorzoom naar alle onderliggende documenten van de financiële mutaties.
  • Openstaande posten (debiteuren en crediteuren).
  • Doorklikken vanuit de openstaande posten naar het onderliggende document.
  • Uniforme mapping door middel van RGS integratie vanuit de bron administratie.

Partnerevent Minox & Visionplanner

Op donderdag 18 juni 2020 (10.00 – 12.00) organiseren we een online partnerevent waarbij je graag meer vertellen over deze koppeling. Zowel Minox als Visionplanner zal een presentatie geven over de oplossing. We zullen live doorzomen op de verschillende functionaliteiten.

Geinteresseerd? Meld je aan via de volgende link: Klik hier.