Minox

Menu

ASN Bank is derde nieuwe bankkoppeling in korte tijd

20-05-2020

Na de succesvolle bankkoppelingen met de SNS Bank  en de RegioBank, kunnen we vandaag melden dat ook de bankkoppeling met de ASN Bank beschikbaar is in Minox Online!

Minox lanceert als eerste een directe bankkoppeling met ASN BankTot op heden is het nooit mogelijk geweest om een directe boekhoudkoppeling te maken met de kleinere duurzame banken. Door de nieuwe Europese wet Payment Service Directive 2 (PSD2) kunnen partijen die een PSD2 vergunning hebben nu koppelen met banken, wat tot nieuwe innovatie zal leidenMinox is het eerste boekhoudpakket dat gebruik maakt van een PSD2 koppeling met ASN Bank, waardoor banktransacties rechtstreeks worden ingelezen vanuit de ASN Bank en automatisch kunnen worden geboekt.   

Makkelijker, veiliger en sneller

“Doordat PSD2 partijen in Nederland onder streng toezicht staan van DNB en moeten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van security is veiligheid gegarandeerd” 

Het doel van de PSD2 wetgeving is betalen en rekeninginformatie ophalen makkelijker, veiliger en sneller te maken. Uiteraard gebeurt dit alleen als jij als rekeninghouder hier expliciet toestemming voor geeftPraktisch betekent dit dat de banktransacties pas worden opgehaald als jij de koppeling tot stand brengt door in te loggen bij ASN Bank en toestemming te gevenDoordat PSD2 partijen in Nederland onder streng toezicht staan van DNB en moeten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van security is veiligheid gegarandeerd. 

Bankafschriften automatisch inlezen

Op dit moment kunnen bankafschriften dus automatisch worden ingelezen in Minox. Later volgt ook het rechtstreeks kunnen betalen vanuit de boekhouding. 

Heb je ook een rekening bij de ASN Bank en zit je al jaren te wachten op een bankkoppeling met een professioneel pakket voor online boekhoudenNeem dan contact op met verkoop@minox.nl of stuur een bericht voor meer informatie. 

Volop in ontwikkeling

De laatste weken zijn er regelmatig nieuwe bankkoppelingen tot stand gebracht. Ook in de komende tijd zullen er nog nieuwe bankkoppelingen volgen. Blijf op de hoogte door ons te volgen op LinkedIn.